Hakkımda

Fotoğrafım
Yafa, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri'nin tecrübe kazanması, sektöre iyi bir şekilde hazırlanması için oluşturulan, İzmir'in ilk ve tek özel sektör simülasyonudur.

10 Aralık 2010 Cuma

Geleceksel Söyleşiler


Zaman
17 Aralık Cuma · 13:30 - 16:30

YerYaşar Üniversitesi Alsancak Kampüsü Konferans Salonu

Oluşturan:

Sosyal Medya Uzmanlarından Söyleşi: Sosyal Medya Quo Vadis? (Nereye?)

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yaratıcı Fikir Atölyesi tarafından düzenlenen Geleceksel Söyleşilerin İkincisi 17 Aralık Cuma günü Selim Tuncer, Uğur Özmen, Işıl Özmen, Ferah Onat ve Özlem Aşman Alikılıç’ın katılımıyla gerçekleşecek. Söyleşide, 'Sosyal Medya' geçmişten günümüze değerlendirilecek ve gelecek yıllarda özellikle de halka ilişkiler ve reklam...cılık alanlarında gideceği yön tartışılacak.

Sosyal Medya Quo Vadis? Sosyal Medya Nereye isimli söyleşide İstanbul’dan Genna Ajans Başkanı ve Gennaration Gazetesinin sahibi, Türkiye’nin en çok okunan pazarlama iletişimi bloğunun yazarı Selim Tuncer, bireysel bankacılık alanında bir çok “Türkiye’de ilk defa” diye anılan projeleri hazırlayan, yöneten ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde MBA programında eğitim veren, CRM danışmanlığı yapan Uğur Özmen, İstanbul Bilgi Üniversitesi MBA programında ve e-MBA Türkçe, e-MBA İngilizce uzaktan eğitim programlarında “E-Ticaret” “New Economy & E-Business” ve “Yeni Ekonomi ve Elektronik İşletme” ve “İşletme İstatistiği” dersleri veren, e-ticaret konusunda kitapları bulunan Prof. Dr. Şule Işınsu Özmen’in yanı sıra Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde özellikle sosyal medyanın halkla ilişkiler alanına getirdikleriyle ilgili bilimsel çalışmalar yapan Yard. Doç. Dr. Özlem Aşman Alikılıç ve Yard. Doç. Dr. Ferah Onat sosyal medyanın geleceğini tartışacak. Söyleşiye İstanbul’dan katılan konuklar Sosyal Medya Uzmanlığı sertifika programlarında dersler veren, internet üzerinde onbinlerce takipçisi bulunan ve sevilen profesyoneller arasında bulunuyorlar.

Aralık ayında birinci yılını dolduran YAFA, öğrencileriyle geçen yıl Geleceksel Söyleşiler'in ilkini Geleceksel Hizmet Anlayışı adıyla düzenlenmişti. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Ferah Onat, “Bu yıl ikincisi düzenlenen geleceksel söyleşilerin amacı halkla ilişkiler ve reklamcılık sektöründeki yeni trendleri tartışmak, gelecek yıllarda ortaya çıkacağı tahmin edilen uygulamaları öğrencilerle paylaşmak. Gelecek yıl da başka isimlerin katılımıyla düzenleyeceğimiz söyleşilerde geleceğe ışık tutmak istiyoruz.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder