Hakkımda

Fotoğrafım
Yafa, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri'nin tecrübe kazanması, sektöre iyi bir şekilde hazırlanması için oluşturulan, İzmir'in ilk ve tek özel sektör simülasyonudur.

14 Haziran 2012 Perşembe

Marka Şehir Manisa

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda hazırladıkları bitirme projelerini sundu.

MTSO Meclis Salonu'nda düzenlenen proje tanıtım toplantısına CBÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süheyla Sürücüoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, odanın yönetim kurulu üyesi Banu Tatlıcıoğlu Sevimli, odanın meclis üyesi Mustafa Pala ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

 İlk olarak Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden Eylül Uysal, İrem Tüz, Neslihan Özmelek, Türker Özşekerli ve Zeynep İncesaraç tarafından hazırlanan “Hümanisa” adlı projesinin tanıtımı yapıldı. Ardından aynı üniversitenin öğrencileri Anıl Uğur Oğuzcan, Ceren Şenol, Mehmet Terziler, Merve Durak ve Sevgi Dane tarafından hazırlanan Manisa'nın kendine has kültürel ve tarihi mirasının ön plana çıkarıldığı “Tarihin Yaşandığı Kent” projesinin sunumu yapıldı.
Son olarak, Ansı Güzelköylü, Buse Lahoğlu, Merve Özel, Zeynep Görürgöz ve Tuğçe Uçanlar ise ilin köklü tarihini ön plana çıkaran “Tarihi Bugüne Taşıyan Şehir Manisa” adlı proje tanıtıldı. Sunumların sonunda öğrenciler tarafından projeleri detaylı bir şekilde anlatan kitapçıklar katılımcılara dağıtıldı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder