Hakkımda

Fotoğrafım
Yafa, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri'nin tecrübe kazanması, sektöre iyi bir şekilde hazırlanması için oluşturulan, İzmir'in ilk ve tek özel sektör simülasyonudur.

1 Mart 2011 Salı

Ege Açıkdeniz Yat Kulübü ve Yafa Proje Sunumları


YAFA’dan iki önemli proje

Yaratıcı Fikirler Atölyesi, çocuk işçiler ve bilinçli balıkçılık konularında ürettiği projelerle sektör temsilcilerinden tam not aldı.

Yaratıcı Fikirler Atölyesi’nde görev alan öğrenciler, “Bilinçli Balıkçılık ve Orkinos Çiftliklerinin Açık Denizlere Alınması” konulu halkla ilişkiler kampanyasını ve “Çocuk İşçi Çalıştırılmasının Engellenmesi” konulu sosyal sorumluluk projesini sundu. Projeler, verilen iki ayrı brief doğrultusunda ve 1 aylık çalışma süreci sonunda hazırlandı. Öğrencilerin sunumlarını ilgiyle izleyen Ege Açık Deniz Yat Kulübü Komodoru ve aynı zamanda Toper Kahve Makinaları Genel Müdürü olan Ramazan Karakundakoğlu, projelere tam not verdi. Kundakoğlu, sunumları çok beğendiğini belirterek, özellikle Ege Açıkdeniz Yat Kulübü için hazırlanan “Bilinçli Balıkçılık ve Orkinos Çiftliklerinin Açık Denizlere Alınması” konulu projeyi çeşitli mecralarda değerlendirmek istediklerini ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder